Bilskatt.nu

Sök fordonsskatt utifrån registreringsnummer

Det finns just nu 6.172.406 personbilar i vår databas.

Nya reglerna för bilskatt juli 2018

Regeringen föreslår ett bonus-malus-system för nya lätta fordon, med ikraftträdande 1 juli 2018. Huvudmotivet är att öka andelen miljöanpassade fordon med lägre koldioxidutsläpp. Bonus–malus-systemet kan här komplettera de mer generellt verkande drivmedelsskatterna och bidra till att minska transportsektorns oljeberoende och klimatpåverkan.

Bonus malus-systemet berör endast bilar som tas i trafik efter 1 juli 2018.


Bonusen gäller för bilar som släpper ut max 60g CO2/km. Högsta beloppet är 60 0000 kr efter det tidigare förslaget på 45 000 kr. Lägsta beloppet bonus är 10 000 kr (tidigare förslaget 7 500 kr).

Beräkna hur mycket bonus du kan få eller om du får förhöjd skatt

Exempelbilarna baseras på de vanligaste sökningarna av 2017 års bilmodeller


Hitta rätt försäkring till rätt pris

Köp och sälj bilar

kvdbil är en oberoende marknadsplats som erbjuder trygghet för både köpare och säljare av begagnade bilar, båtar och fritidsfordon. På marknadsplatsen kvdbil.se kan du som privatperson och företagare sälja begagnade bilar och fritidsfordon. Vi säljer varje år över 25 000 bilar och fritidsfordon till köpare över hela världen.

När du säljer din bil genom kvdbil behöver du inte tvätta, fotografera eller annonsera din bil - det tar vi hand om. Om en eventuell reklamation uppstår efter köpet behöver du inte tänka på den - den tar vi hand om. Allt man behöver göra är att ange bilens registreringsnummer och miltal för att starta en kostnadsfri intresseanmälan. Anmälan är inte bindande.

Gå till kvdbil